Hirdetés

Hogyan hasonlítsunk össze betűtípusokat?



|

A Tiff egy webes alkalmazás, ami nagy segítség lesz a betűknél.

Hirdetés

Sokszor nehéz feladat megtalálni a legmegfelelőbb betűtípust, amikor egy holnapot fejlesztünk vagy egy projekten dolgozunk. Amennyiben nincs nagy tapasztalatunk a témában, akkor nagyon nehéz lehet rájönni, mit is akarunk pontosan, és melyik betűtípus miben különbözik a másiktól. 

Hirdetés

A Tiff nevű webes alkalmazás abban segít, hogy ezeket a gyakorlatban is össze tudjuk hasonlítani. A program két betűtípust jelenít meg egyszerre előttünk, ehhez pedig átlátszó színeket használ. Ilyen módon egyszerűen felfedezhetjük a különbségeket két betűtípus azonos betűi között, és megkönnyíthetjük a választást a munkánkhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.