Hirdetés

Hogyan használjuk a Google Docs szolgáltatását internet nélkül?



|

A Google szolgáltatásait offline is elérhetővé tévő második hullám a Docs-ot érintette.

Hirdetés

A Google szeptember elején jelentette be, hogy legfontosabb szolgáltatásait, a Gmailt, a Google Docs-ot és Calendart offline is elérhetővé kívánja tenni, hogy a munka és levelezés akkor se szakadhasson meg, ha elveszítjük netkapcsolatunkat. A Gmail már a bejelentés pillanatában képes volt az offline működésre, a Docs-ra ezidáig várni kellett.

 

A Google némi versenyelőnyt kovácsolva egyelőre kizárólag saját böngészőjén keresztül teszi lehetővé az internetkapcsolat nélküli használatot, így első körben a Chrome böngészőre lesz szükségünk a Google Docs offline használatához. A Chrome-on belül az alábbi speciális webes alkalmazást kell telepítenünk a böngészőhöz, majd ezután a Docs internet nélkül is üzemkész lesz. Amint a netkapcsolat létrejön, az alkalmazás szinkronizálja a változtatásokat.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.