Hirdetés

Hogyan használjunk Superbart Windows XP és Vista alatt?



|

Az SBar majdnem minden funkcióval képes felruházni a Windows XP és Vista régebbi Tálcáját.

Hirdetés

A Windows 7-ben található Superbar jelentős megújuláson esett át, ami a régi Tálcát illeti. A Tálca többek között magasabb lett a jobb láthatóság és használhatóság miatt, a gombok ikonná alakultak helytakarékossági okokból, illetve a könnyű navigációt segítendő élő előnézeti képeket is láthatunk.

 

Ha Ön nem Windows 7-et használ, de szeretné a Superbar előnyeit kihasználni Windows XP vagy Vista operációs rendszer alatt, akkor érdemes kipróbálnia az SBar nevű alaklmazást. A program lecseréli az operációs rendszer tálcáját, és felvértezi a Superbar legtöbb funkciójával. Képes a programok csoportosítására, előnézeti kép megjelenítésére (XP alatt a kép statikus), ugrólisták létrehozására, illetve Tálcához rögzítésre is. Letöltés itt.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.