Hirdetés

Hogyan irányítsuk telefonról a felhős prezentációnkat?



|

A Presentation Remote for Google Drive egy Chrome-hoz tartozó kiegészítő.

Hirdetés

A Presentation Remote for Google Drive egy Chrome webböngészőhöz készült kiegészítő, amelynek Android és iOS rendszereken használható appja is van. Ezek segítségével az okostelefonunkon keresztül tudjuk irányítani a Chrome-ba berakott prezentációkat.

Az appok segítségével elérhetjük a dokumentumokat a Google Drive, a Slideshare, a Dropbox és a Scribd szolgáltatásokon keresztül is. A PPT-k mellett az alkalmazás a PDF-ekkel is elboldogul. A Presentation Remote a felhőre bízza a prezentációk megjelenítését, így a szolgáltatástól függően jelentős eltérések is lehetnek a minőségben. A kiegészítő itt érhető el. A mobilos appokért Android esetében ide, iOS-nél pedig ide kell kattintani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.