Hirdetés

Hogyan írjunk Windows 8-as appokat programozás nélkül?



|

A Project Siena segítségével még a programnyelv ismerete nélkül is dolgozhatunk.

Hirdetés

Nem lehet mindenki programozó, azonban szerencsére ez már nem egy olyan tényező, ami bárkit vissza kell tartson attól, hogy megvalósítsa a saját app-ötletét. Különféle segédprogramoknak köszönhetően kikerülhető a mély programnyelv ismerete és elengedhetetlen gyakorlottsága. 

Hirdetés

Windows platformon a segítséget a Project Siena jelenti, ami papíron bárminemű programozói ismeret nélkül teszi lehetővé, hogy Modern UI-s alkalmazásokat készítsünk. A háttereket, címkéket, gombokat, galériákat, menüket és egyéb elemeket elegendő a megfelelő helyre húznunk, beállítanunk a viselkedésüket, szükség esetén a külső forrásokat, és elméletben készen is vagyunk egy alkalmazással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.