Hirdetés

Hogyan jelenítsük meg a fájlkiterjesztéseket gyorsbillentyűkkel?



|

A Hifito egy egyszerű megoldás a funkció ki-és bekapcsolására.

Hirdetés

A különböző fájlformátumok könnyebb azonosítása végett a Windows különböző ikonokkal látja el az egyes fájlokat. Azonban még így is összekeverhetünk néhányat, például a TXT és az RTF dokumentumok ikonja megegyezik. Ezek megkülönböztetéséhez a fájlok kiterjesztéseit kell szemügyre vennünk, ehhez pedig a szükséges funkciót előbb be kell kapcsolnunk, majd ha végeztünk, akkor ki.

 

Amikor erre sokszor van szükségünk, akkor jó szolgálatot tehet a Hifito nevű hordozható alkalmazás, amely gyorsbillentyűk segítségével végzi el a szükséges beállításokat, időt és kattintásokat spórolva számunkra. A segédprogram a fájlok kiterjesztései mellett a rejtett dokumentumok gyors megjelenítésére is alkalmas. Ha nem szeretjük a gyorsgombokat, a programot az értesítési területről is elérhetjük. Letöltés itt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.