Hirdetés

Hogyan keressünk dalszöveget Windows 8 alól?



|

A musiXmatch Lyrics nem csak a gépünkön lévő zenék adatait képes megjeleníteni.

Hirdetés

A zenehallgatás az egyik legjobb relaxációs módszer, mára pedig egy extra lett, hogy mivel leginkább az internet előtt hallgatjuk a számokat, arra is lehetőségünk van, hogy közben dalszöveget keresgéljünk. A Windows Store lassan zenei appokkal is megtelik, ráadásul sok olyannal, amelyek más platformokon már ismertek.

A musiXmatch Lyrics egy a sok közül, amit érdemes lehet kipróbálni. A programmal kereshetünk dalszöveget, legyen szó a gépünkön vagy máshol lévő zenékről, ráadásul az előadóról és találunk információkat. Az androidos és az ios-es változathoz képest a windows-os verzió sajnos nem kínál a kezdetekben lejátszási listákat és testreszabható lejátszást sem. A letöltéshez a Windows Store-ban nyomjuk meg a Win + Q-t, majd írjuk be, hogy "music match lyrics".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.