Hirdetés

Hogyan keressünk Twitteren a Firefox címsorából?



|

A Twitter legújabb fejlesztése egy kiegészítő, amely a műveletet lehetővé teszi.

Hirdetés

Ha Ön a Mozilla Firefox böngészőjét használja, emellett szereti a Twittert, akkor az alábbi megoldást biztosan kedveli majd. A Twitter kiadott egy kiegészítőt, amely a Firefox böngészőprogramhoz telepíthető. Ennek segítségével a Twitteren való keresés jóval egyszerűbbé és közvetlenebbé válik, ugyanis közvetlenül a Firefox címsorát használhatjuk keresőként.

 

A kiegészítő telepítése után címkékre és felhasználónevekre is tudunk majd keresni, a Firefox címsora pedig a Twitter keresőjének találati listájára ugrik. Az addon a legfrissebb Firefox-szal működik, Windows, OS X, Linux és Android operációs rendszereken. Letöltés az alábbi linken keresztül.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.