Hirdetés

Hogyan készítsünk a fotóinkból mozaikos háttérképet?



|

A saját albumjainkból készíthetünk háttereket és képernyőkímélőket az Animosaix alkalmazással.

Hirdetés

A mozaikos képeket sokan szeretik, mindenesetre bárkinek a monitorán elegáns lehet egy olyan háttér, amely mozaikos alakot mutat, mégpedig a saját fotóinkból. Az Animosaix nevű program ebben segít nekünk, ha pedig a képernyőkímélőt is így szeretnénk használni, arra is ad megoldást.

 

A megadott időközönként automatikus cserére is képes program telepítésekor vigyázzunk, hogy az úgynevezett Babylon eszköztár hozzáadását ne kérjük (kicseréli a böngészőnk kezdőoldalát és keresőjét). A minimalista kezelőfelülettel rendelkező Animosaix esetében csupán a megfelelő mappá(ka)t kell kiválasztanunk, majd beállítani néhány paramétert a háttérrel kapcsolatban. Az alkalmazás innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.