Hirdetés

Hogyan készítsünk a weboldalakból nyomtatható PDF fájlt?



|

A Joliprint kiegészítője Firefox és Chrome alatt is képes PDF-fé konvertálni a weboldalakat.

Hirdetés

A Joliprint kiegészítője Firefox és Chrome alatt is képes nyomtatóbarát PDF-fé konvertálni a weboldalakat. Ezeket természetesen lementhetjük a gépünkre későbbi megtekintés céljából, de akár a Google Docs-ba is menthetjük, e-mailben elküldhetjük, vagy megoszthatjuk Facebookon és Twitteren is.

 

A minialkalmazás eltávolítja a navigációs menüket, a hirdetéseket, és csupán a címeket, szöveget, képeket tartja meg a PDF fájlban. Telepítés után az addon a jobb egérgombos menüben és a kiegészítők sorában is megtalálható lesz. Firefox böngészőhöz itt szerezhető be a kiegészítő, míg a Google Chrome-hoz az alábbi linken keresztül.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.