Hirdetés

Hogyan készítsünk prezentációt videostreamekkel?



|

Audio- és videosávot is ültethetünk a preneztációnkba a Present.me segítségével.

Hirdetés

A felhőnek és a közösségi oldalaknak köszönhetően ma már igen változatosan és könnyedén tudunk tartalmakat megosztani másokkal. Amennyiben a prezentációkra gondolunk, korábban még projektorra volt szükség ahhoz, hogy a közönségünkhöz eljuttassuk az előadást. Ma már más lehetőségeink is vannak, de persze nem arra gondolunk, hogy elküldjük e-mailben. 

Hirdetés

Ettől sokkal jobb alternatíva a Present.me, amely egy figyelemreméltó online szolgáltatás. A segítségével online kombinálhatjuk a prezentációnkat és az audio- vagy videostreameket, majd a kész anyagot bármikor, bárkinek megoszthatjuk. A mi dolgunk csupán az előadásanyagunk feltöltése, majd a videó vagy a hang felvétele, vagy ha előre elkészítettük, a feltöltése. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.