Hirdetés

Hogyan kezeljük a gépünket okostelefonról?



|

A Roccat Power Grid iOS és Android alatt is használható.

Hirdetés

A PC-s kiegészítők kategóriájában otthonosabban mozgó felhasználók jól ismerik a Roccat nevet, hiszen a német gyártó méltán népszerű az elsősorban játékos eszközei miatt. Az egerek és billentyűzetek mellett a Roccat egy appot is kínál okostelefonokra, amelynek a neve Roccat Power Grid

Hirdetés

Az alkalmazás különlegessége, hogy iOS és Android alatt is használható, és tulajdonképpen arra való, hogy okostelefonon keresztül kezeljük a PC-nket. A távoli elérésnek hála mindig figyelhetjük a rendszerünket, ráadásul úgy is játszhatunk, hogy a gép egeréhez és billentyűzetéhez hozzá sem érünk. A Wi-Fin működő alkalmazást természetesen először PC-re is telepíteni kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.