Hirdetés

Hogyan kezeljük egyszerre a Twittert és a Facebookot Windows 8 alatt?



|

A FlipToast a Facebookot, a Twittert , a LinkedInt és az Instagramot is kezeli.

Hirdetés

Ma az emberek már többet töltenek a közösségi hálón az ismerkedéssel és a kapcsolattartással, mint amennyit valójában találkoznak egymással. Ennek az oka, hogy online egyszerre több emberrel beszélhetünk, ráadásul kevesebb idő alatt. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy elújságolunk valamit a barátainknak (státuszüzenetben vagy tweetben), vagy pedig megosztunk egy fotót. Utóbbit valós időben tehetjük, a többiek pedig kedvelhetik, de hozzá is szólhatnak. Mindez egyszerűbb és gyorsabb, mintha mindenkit összehívnánk, hogy megmutassunk egy albumot.

 

A sok közösségi oldalnak azonban hátránya is van, mégpedig, hogy mindegyik használata időt vesz el tőlünk. A FlipToast erre a probléma keresi a megoldást: a windows 8-as app egyszerre képes kezelni a facebookos és a twitteres fiókunkat. A böngészés mellett mindkét szolgáltatásra egyszerre írhatunk ki üzeneteket vagy oszthatunk meg képeket. A FlipToast ide kattintva próbálható ki.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.