Hirdetés

Hogyan konvertálhatsz videót gyorsan és egyszerűen?



|

Egy videós mindenes program bárkinek nagy hasznára lehet számítógépén, a WonderFox HD Video Converter Factory Pro pedig minden igényt képes kielégíteni.

Hirdetés

Vidám, színes kezdőablakkal fogad a meglehetősen hosszú nevű HD Video Converter Factory Pro. Ám ne hidd azt, hogy csupán lelkes és tudatlan amatőrök készítettek egy sekélyes és szintre semmire sem alkalmas applikációt: a tetszetős felület alatt ugyanis rengeteg extra rejtőzik.

A videó-mindenes

A szimpla kezdőablakban csupán nagy méretű gombokat találsz, amelyekkel a szoftver fő funkcióit bírhatod működésre, első pillantásra nincs semmi, ami elriaszthatna. A Converter modul a hozzáadott fájlokat képes áttömöríteni a megadott formátumra. Hardvergyártó és készülék alapján is lehet kimenetet választani, de teljesen egyedi beállításokat is megadhatsz, végül pedig az elérhető hardveres videokódolót is aktiválhatod. Az Nvidia NVENC vagy Intel QuickSync modulokkal háromszorostól akár huszonötszörösre gyorsíthatod az átkonvertálási folyamat sebességét, ami elég látványos.

Hirdetés

Hasznos a Video Downloader modul is. Ez pontosan arra képes, amire neve is utal: mindössze a videót is tartalmazó oldal webes címét kell neki megadnod, a program elemzi a fellelhető videojelfolyamot és felkínálja a letöltési opciókat. Ez nem csupán YouTube-bal működik, viszont tesztünk során néhány videós oldallal meggyűlt a baja. Képernyőrögzítőt is kapsz a WonderFox szoftverében. A Screen Recorderrel egy bizonyos területet, vagy teljes képernyőt tudsz videóba rögzíteni hanggal és anélkül is a megadott minőségi szinten.

Extrák két marékkal

Ha azt gondolnád, ezzel vége is az extráknak, hát van egy jó hírünk: még öt másik, különleges modul vár rád. A GIF-készítő nagy előnye, hogy gyors és egészen aprólékos GIF-szerkesztést kínál videóból, illetve képekből. A Toolbox almenüben további négy funkció találsz: készíthetsz videót képekből, videókból kinyerhetsz csengőhangnak audiofájlt, lementheted a feliratokat a filmekről és osztott képernyős videót is gyárthatsz. Két vagy három részre oszthatod a képet, majd mindegyik részbe külön-külön videót illeszthetsz, amiket aztán a WonderFox szoftvere egyetlen videóba gyúr egybe.

A különleges funkciók vonzók és van köztük több hasznos is, ahogy a kiváló formátum-támogatásnak és hardveres gyorsításnak is lehet örülni. Ugyanakkor a kezelőfelület szigorúan angol, a készüléklista lehetne frissebb, a videóvágó/szerkesztő rész alapszintű, az effektezés pedig kiforratlan.

Ez a szoftver a PC World év végi előfizetői akciójának keretében a Prémium és a Gold csomagok mellé járó számtalan értékes ajándék egyike.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.