Hirdetés

Hogyan konvertáljunk és vágjunk videót egyszerre?



|

A VSDC Fee Video Converter minden népszerű videoformátumot támogat.

Hirdetés

A mai okostelefonok és tabletek mellett már nem igazán van szükség a különféle médiákat konvertáló alkalmazásokra, hogy egy speciális formátumot állítsunk be a videóinkhoz. Ennek ellenére adódhat olyan helyzet, amikor valamiért a natív formátummal nem boldogul az eszköz - ilyenkor tehet jó szolgálatot egy konvertálóprogram, például a VSDC Fee Video Converter.

 

Az alkalmazás számos előre beállított formátumot tartalmaz, olyan eszközökhöz, mint az iPod, PSP, Playstation, Xbox, BlackBerry, Zune. Ha az egykattintásos konvertálással nem elégszünk meg, akkor a program lehetőséged ad arra, hogy megvágjuk az adott videót, vagy akár egyesítsük azt egy másikkal. A VSDC Fee Video Converter itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.