Hirdetés

Hogyan kövessük az adatforgalmunkat Androidon?



|

Az Internet Speed Meter az adatforgalom mellett a sebességet is képes mérni.

Hirdetés

A mobilinternetünk sebességét nem csak azért szoktuk mérni, hogy az ismerőseink előtt villogjunk a telefonunkkal vagy a routerünkkel, hanem azért is, hogy megbizonyosodjunk róla, nincsenek-e hálózati problémák. Természetesen rengeteg lehetőségünk van a feladat elvégzésére, a jól ismert Speedtest.neten kívül is. 

Hirdetés

Ha valami komplettebb alkalmazásra vágyunk, ami mást is tud a sebesség mérésén kívül, akkor próbáljuk ki Android platformon az Internet Speed Meter nevű appot. Ez nem csak a kapcsolatunk sebességét tudja mérni, hanem az elfogyasztott adatmennyiséget is rögzíti, napi tájékoztatást adva arról, hogy mikor mennyi volt az adatforgalmunk a szolgáltatónál és Wi-Fi-n keresztül, illetve összesítve. A fizetős változat néhány testre szabhatósági extrával is rendelkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.