Hirdetés

Hogyan küldjünk önmegsemmisítő üzeneteket?



|

A ReadOnce egy nagyon érdekes és hasznos üzenetküldő szolgáltatás.

Hirdetés

Néha vannak olyan információk, amiket szeretnénk, ha csak a címzett tudna elolvasni, és ő sem tarthatná meg utána az üzenetet. Az önmegsemmisítő üzenetek népszerűségét bizonyítja többek között a Snapchat és a Facebook bökdösése is. 

Amennyiben nem szeretnénk nyomot hagyni akkor sem, amikor PC-ről küldünk valakinek üzenetet, akkor érdemes kipróbálni a webes ReadOnce nevű szolgáltatást. Az önmegsemmisítő üzenetek elküldésére alkalmas ReadOnce tud továbbítani szöveget, képet, hangot és videót is. Az üzenetek megjelenésének maximális ideje 59 másodperc, de akár milliszekundumot is megadhatunk. Jó hír, hogy az üzenet csak a fogadó oldaláról tűnik el, mi még 5 napig megnézhetjük, és újra megoszthatjuk, ha kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.