Hogyan mentsük a betűkészletünket?



|

A Seekways Font Cabinet remekül tudja kezelni a gépünkön lévő betűkészletet.

Ha egyszer valamiért elkezdünk betűtípusokat gyűjteni, akkor utána sosem elég belőlük. Nem árt persze rendszert is vinni a dologba, főleg akkor, ha a betűtípusokra a munkánk miatt van szükségünk. Erre a célra ajánlott egy harmadik féltől származó alkalmazást választani, ami sokat segíthet az átláthatóság megtartásában. 

Egy jó példa a Seekways Font Cabinet, amely segít menteni a gépünkön lévő teljes kollekciót, de akár egy adott betűtípust is. Az alkalmazás használható az új betűtípusok telepítésére is, így az internetről beszerzett darabokat azonnal használatba tudjuk venni. A telepítéskor figyelni kell arra, hogy kiszedjük a pipákat a szponzorprogramok- és eszköztárak mellől. 

 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.