Hirdetés

Hogyan mentsük adatainkat a Firefox-ból?



|

A Firefox Backup Tool képes a teljes profilunk mentésére és visszaállítására.

Hirdetés

A Firefox-ban található profilok tartalmazzák a beállításokat, a kiterjesztéseket, a könyvjelzőket s a jelszavakat is. Mindig hasznunkra válhat, ha ebből tartunk egy biztonsági másolatot gépünkön. Erre a célra természetesen tökéletes a már ismert MozBackup, azonban a szintén ingyenes Firefox Backup Tool is képes megoldani a feladatot.

 

Telepítés után elegendő a Backup szekciót kiválasztanunk, a program már alaphelyzetből kijelöli az aktuális profiladatokat. A megfelelő gombot megnyomva már menthetjük is adatainkat a kívánt mappába, ahonnan természetesen bármikor vissza is állíthatjuk azt. A program képes jelszavas védelemmel is ellátni a mentett fájlt, amit visszaállításkor kér. Letöltés az alábbi linken.

 

 

 

Képforrás: FreewareFiles

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.