Hirdetés

Hogyan mentsünk a webről Androidon?



|

A Nimbus Clipper remek megoldás a tartalmak gyors mentésére.

Hirdetés

Meglehetősen sokszor fordul elő mindenkivel, hogy még van pár érdekes cikk, amit gyorsan elolvasna, de éppen akkor már nincsen rá idő. Olyan helyzetek is akadnak, hogy jó lenne eltenni későbbre egy-egy érdekességet vagy egy fotót. Persze ilyenkor a legjobb, ha nem manuálisan kell mindent lementenünk. 

Hirdetés

Ilyenkor rengeteg alkalmazás lehet a segítségünkre, amelyek közül az egyik a kategóriából a Nimbus Clipper. A Chrome alatt is elérhető kiegészítő Android platformon is működik, a segítségével pedig gyorsan elmenthetünk weboldal-részleteket, képernyőképeket, majd ezeket címkézhetjük és szinkronizálhatjuk is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.