Hirdetés

Hogyan mentsünk weboldalakat a Google Drive-ba?



|

A Save to Google Drive a Chrome böngésző alatt lehet hasznos társ.

Hirdetés

A Save to Google Drive egy nagyon hasznos kiegészítő lehet a Chrome böngésző alá, ráadásul a beépülőt maga a Google adta ki. A megoldásra elég sokat kellett várni, ugyanis nem a Google felhő-alapú adattárolójával együtt debütált.

Most, hogy már egy ideje rendelkezésre áll, érdemes megfontolni a használatát annak, aki a felhőben tárolt adatokkal dolgozna. A böngészőben egy ikonként megjelenő kiegészítő lehetőséget ad arra, hogy egy parancsikonként mentsük az aktuális weboldalt a felhőbe. Ha másra van szükség, akkor képeket, videókat, hangokat és linkeket is tudunk menteni a Google Drive-ra. Az addon itt érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.