Hirdetés

Hogyan méretezzük át képeinket gyorsan, egyszerűen?



|

A FreeSizer néhány kattintással képes fotóinkat előre beállított profilok alapján átméretezni.

Hirdetés

Több esetben is jól jöhet, ha átméretezzük képeinket. Például amikor digitális fényképezővel készítünk fotókat, azokat nem könnyű megosztani sehol, nagy méretük miatt - emellett ha nem jól töltik ki a képernyőt, még rondák is. Ha átméretezzük őket, a kellemetlenségeket megspórolhatjuk. Ebben segíthet például az ingyenes FreeSizer alkalmazás.

 

A program számos profillal rendelkezik, így például e-mailekhez vagy közösségi oldalakhoz való átméretezésben is segít. A profil kiválasztásakor a program a felbontás mellett az új fájlméretet is kiírja. A szoftver használata egyszerű. Az Intézőben jelöljük ki az átméretezni kívánt JPG fotóinkat, majd húzzuk át a FreeSizer ablakába. Jelöljük ki a kívánt profilt, majd a Start gombbal megkezdhetjük az átméretezést (a lista egyes elemeire duplán kattintva előnézeti képet kapunk). Alapesetben ugyanabban a mappában találjuk meg az új fotókat, "_resized" névkiegészítéssel. Letöltés itt.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.