Hirdetés

Hogyan mérjünk a képernyőn?



|

A ScreenRuler egy digitális vonalzót ad a kezünkbe.

Hirdetés

Az online világ egészen más a fizikai valósághoz képest, mégis sokszor akad olyan helyzet, hogy valamit a monitoron akarunk megmérni. Ilyenkor fájó a felismerés, hogy a Windows rendszerek nem kínálnak beépített megoldást erre a feladatra - szerencsére van olyan program, ami igen. 

Amennyiben két objektum között a távolságot nem hasra ütéssel és nem is az ujjainkkal akarjuk lemérni, akkor igazán hasznos társ lehet a ScreenRuler nevű segédprogram. Ez egy virtuális vonalzót ad a kezünkbe, amelynek a segítségével pontos méréseket végezhetünk. A vonalzó tetszés szerint alakítható, lehet függőleges, vízszintes, részben átlátszó, és a környezetnek megfelelően a színét is variálhatjuk. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.