Hirdetés

Hogyan módosítsuk az időbélyegzőket?



|

A TouchPro segítségével könnyedén manipulálhatjuk ezeket a beállításokat.

Hirdetés

A gépünkön lévő minden dokumentumhoz, fotóhoz, videóhoz és zenéhez időbélyegek vannak társítva. Ezek segítségével tudjuk megmondani, hogy pontosan mikor lett létrehozva az adott fájl, mikor módosították vagy fértek hozzá. Gond például akkor van, amikor más időzónából, hálózati meghajtón keresztül férnek hozzá az anyagokhoz. 

Hirdetés

Attól függetlenül, hogy miért szeretnénk megtenni, időnként szükségünk lehet arra, hogy módosítsuk ezeket az időbélyegzőket. Erre a feladatra számos alkalmazás létezik - ezek közül egy kiváló választás a TouchPro, amellyel bármelyik fájl esetében átírhatjuk a dátumokat (még a hálózati meghajtókon lévőkét is). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.