Hirdetés

Hogyan némítsuk le az Androidot automatikusan?



|

A Shush használat közben gondoskodik a készülékünk némításáról.

Hirdetés

Az okostelefonunk használatakor gyakran adódik olyan helyzet, hogy amikor éppen használjuk, le kell némítanunk, de ha végeztünk a dolgunkkal, utána visszakapcsolnánk a rendes profilt. Természetesen mindez plusz lépésekkel jár. Ezt elkerülendő remek ötlet, ha automatizáljuk a folyamatot. 

Hirdetés

A Shush nevű alkalmazás pont erre képes az Android-alapú eszközök esetében. Az app lenémítja a telefonunkat, amikor csak feloldjuk a képernyőzárat. Így a bejövő üzenetek és hívások egyaránt némák maradnak, egészen addig, míg éppen nyomkodjuk a készüléket. Amikor már nincs rá szükségünk, az app automatikusan visszaállítja a normál profilban megadott hangerőt. Szerencsére a program nem erőforrás-igényes, így az akku miatt nem kell aggódni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.