Hirdetés

Hogyan nézzük meg a fotóinkat idővonalban?



|

A Relive Android, iOS és Windows alatt is egyesíti a képeinket.

Hirdetés

A Relive egy olyan különleges alkalmazás, amely több platformot is támogat - egészen pontosan az Androidot, az iOS-t és a Windows-t -, és arra való, hogy online egyesítse a fotóinkat, illetve mentse azokat. A Relive a saját felhőjébe gyűjti a telefonunkon, a tabletünkön, a PC-nken és a Facebook-fiókunkban található fotókat, majd segít ezeket szinkronizálni.

 

Amellett, hogy a képeinket így könnyedén összegyűjthetjük, rendszerezve is lesznek, ugyanis a programban az albumokat év, hét, hónap és forrás alapján is rendezhetjük. A szolgáltatás használatához engedélyeznünk kell azt a Facebookon. A minimális konfigurálást igénylő windows-os telepítő valójában nem egy konkrét nézegető, PC esetében erre böngésző alól lesz lehetőségünk.

 

Letöltés az alábbi platformokra:

Android

iOS

Windows

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.