Hirdetés

Hogyan nyissuk meg a Chrome bezárt lapjait?



|

Tetszés szerint is válogathatunk a bezárt oldalakból a Closed Tabsnek hála.

Hirdetés

A Google Chrome böngészője számos jelzővel büszkélkedhet: egyszerű, gyors és könnyű, és gyakorlatilag mindent támogat. Beépítetten is sok extrát tartalmaz, és az sem gond, ha véletlenül bezártunk valamit, hiszen a füleken jobb gombot nyomva egyből visszaállíthatjuk az utoljára bezárt lapokat. 

Hirdetés

Gond akkor van, ha nem pont az utolsót szeretnénk egyből megnyitni, és igen sok megnyitott oldallal szoktunk dolgozni egyszerre. Elvégre nem elég, hogy egyesével kell újra betöltenünk mindent, még sorrendben is kell haladnunk az időrendet tekintve. A Closed Tabs nevű kiegészítő egyszerűbbé teszi ezt a műveletet azzal, hogy gyorsan elérhetővé teszi a bezárt oldalak listáját, anélkül, hogy nekünk be kellene lépni az előzményekbe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.