Hirdetés

Hogyan nyissunk meg alkalmazásokat és weboldalakat egyéni gyorsbillentyűkkel?



|

A Famulus segítségével gyorsabban indíthatóak az egyes programok, oldalak.

Hirdetés

A Famulus egy olyan ingyenes, telepítést nem igénylő alkalmazásindító, amely gyorsbillentyűk segítségével képes különböző fájlok és weboldalak gyors elindítására. Különböző parancsszavakat adhatunk meg, amelyek fájlokra, mappákra, alkalmazásokra vagy weblapokra is mutathatnak.

 

Indítás után először hozzá kell adnunk a választott parancsokat (tetszőleges betűk és számok), illetve az ezekhez tartozó weboldalak címét vagy fájlok forrását. Lehetőség van azt is megadni, hogy a megnyíló ablakok milyen méretben ugorjanak fel. Alapesetben az aktiváló billentyű a * gomb; ezt megnyomva felugrik egy párbeszédablak, abba beírva egy elmentett parancsot pedig elindíthatjuk a választott programot vagy oldalt. A Famulus innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.