Hirdetés

Hogyan oldjuk fel a gépünket egy pendrive-val?



|

A Lockscreen Pro lecseréli a hagyományos képernyőzárat a Windows-ban.

Hirdetés

A Windows 7 bejelentkezőképernyője egyáltalán nem szabható testre az alapból elérhető beállítások között, és még a háttér megváltoztatásához is külön programra van szükség. A Windows 8-ban ez már fejlődött, így a háttér módosítható, az appok értesítései, a dátum és az akku állapota is megjeleníthető. A biztonság tekintetében azonban a képernyőzár nem változott.

A Lockscreen Pro lecseréli a hagyományos képernyőzárat a Windows-ban. A segítségével nem csak jelszóval, de akár egy pendrive használatával is feloldhatjuk a gépünket. Sőt, lehetőség van arra is, hogy a webkamera minden sikertelen belépés esetén rögzítsen egy képet. A Lockscreen Pro itt érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.