Hirdetés

Hogyan olvassunk EPUB könyveket Windows 8 alatt?



|

A BookReader a Start képernyőre is képes kitűzni az egyes könyveinket.

Hirdetés

Aki szeret olvasni, az a Windows 8 alatt ezt az élményt új szintre emelheti. Ehhez egy nagyon jó partner a BookReader nevű app, amely EPUB és sima szöveges könyveket tud kezelni, valamint a Start képernyőre kitűzni. Utóbbi esetben elég a csempére kattintanunk, magát a programot nem kell külön megnyitnunk. Az app több oszlopot is támogat, de egy oldalt is nézhetünk egyszerre. 

A programban három különböző háttérből választhatunk, a betűméret és a betűtípus is szabadon változtathatóak. A Start képernyőre tűzött csempe mindig onnan folyatja a könyvünket, ahol épp abbahagytuk. Az alkalmazás továbbá megjeleníti az előzményeket, és támogatja a fejezeteket is. Az EPUB és TXT formátumú könyvek importálására és olvasására remekül használható BookReader a Windows Store-ból tölthető le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.