Hirdetés

Hogyan optimalizáljuk az erőforrásainkat játékokhoz?



|

A Wise Game Booster igyekszik felturbózni a gépünk teljesítményét.

Hirdetés

Legyünk alkalmi vagy fanatikus játékosok, amikor a kedvencünk elkezd szaggatni, annak biztosan nem örülünk. Mielőtt azonnal felújítanánk a PC-nket, érdemes lehet kipróbálni egy olyan alkalmazást, amely átcsoportosítja a rendszerünk erőforrásait azért, hogy ideiglenesen nagyobb teljesítményt bocsásson az adott program rendelkezésére. 

 

A Wise Game Booster minden folyamatot és szolgáltatást megjelenít, amely kikapcsolható a nagyobb teljesítmény érdekében. A program elemzi mind a felhasználói mind a rendszer által indított folyamatokat, majd mi dönthetjük el, hogy ezeket ideiglenesen letiltjuk, vagy teljesen ki is kapcsoljuk. A telepítést követően a szoftver képes egy adott játék hozzáadása után megmondani, hogy vajon mely folyamatok okozzák az adott cím szaggatását. Az elvégzett változtatások természetesen a Restore gombbal visszaállíthatóak. Letöltés itt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.