Hirdetés

Hogyan rögzítsük a gépünkön végrehajtott tevékenységeket?



|

A LastActivityView minden elvégzett műveletet naplóba rögzít.

Hirdetés

A LastActivityView egy olyan segédprogram, amely lehetőséget nyújt arra, hogy naplóba rögzítsük vele a gépünkön elvégzett összes tevékenységet. Az alkalmazást az különbözteti meg a riválisaitól, hogy nem kell külön a háttérben futtatni ahhoz, hogy adatokat gyűjtsön, ugyanis a rendszer naplóit és az eseménynaplót használja forrásként, automatikusan. 

A programmal ellenőrizhető többek között, hogy melyik DLL milyen akciót hajtott végre, illetve az alkalmazások milyen gyakran hívnak le rendszerfájlokat. Megmutatja a nemrég megnyitott fájlokat, mappákat, programokat és eseményeket, beleértve a leállítást, újraindítást, hálózati kapcsolatok megnyitását. A LastActivityView ide kattintva szerezhető be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.