Hirdetés

Hogyan szerezzük meg a Privacy Guardian biztonsági szoftvert ingyen?



|

A személyes biztonságunkra ügyelő programot a fejlesztő most ingyenesen elérhetővé tette.

Hirdetés

A Privacy Guardian egy olyan biztonsági alkalmazás, amely az internetes személyi biztonságunkra ügyel. Képes minden elraktározott nyomot és aktivitást biztonságos módon törölni, még a rejtetteket is. Amikor egy weboldalt meglátogatunk, arról a gépünkön információ tárolódik: az ideiglenes fájlok között, a sütikben, a Registry-ben és az index.dat fájlban is.

 

A böngészők csupán részleges biztonságot tudnak garantálni néhány ideiglenes fájl és süti törlésével. Az adatokat azonban nem törlik visszaállíthatatlan módszerrel, és a rejtett adatokhoz sem nyúlnak. A Privacy Guardian feladata az, hogy telepítés után ezekről önállóan gondoskodjon. A Windows XP, Vista és 7 operációs rendszerek alatt használható szoftver az Internet Explorerrel, a Netscape-pel, az Operával és a Firefox-szal kompatibilis.

 

Az egyébként 26,93 dollárba kerülő szoftvert a fejlesztő most ingyenesen kínálja. A beszerzésért csupán meg kell adnunk a nevünket, e-mail címünket és az országunkat, majd levélben meg is kapjuk a letöltési linket és a licenckódot. A regisztráció itt lehetséges.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.