Hirdetés

Hogyan szerezzünk 200 gigabájtos felhő-alapú tárhelyet ingyen?



|

A Symform óriási tárhelyet kínál, azonban ezért számos kompromisszumot kell kötni.

Hirdetés

Ha felhő-alapú tárhelyet keresünk, akkor mára már számos megoldás közül választhatunk. Az egyik nagyon érdekes a Symform néven működő szolgáltatás, amely akár 200 gigabájtnyi tárhelyet is kínálhat, ingyenesen. Ehhez azonban számos feltételnek kell teljesülnie, ugyanis kezdetben "csupán" 10 gigabájtnyi ingyenes hely áll a rendelkezésünkre. A teljes kerethez meg kell hívnunk az ismerőseinket, illetve a saját számítógépünk merevlemezének egy részét is fel kell ajánljuk a Symform számára, hogy ott mások adatait tárolhassák - utóbbi megoldás a legjobb megvilágításban is kérdéses.

 

Ha valaki mégis úgy dönt, hogy a saját gépét is a Symform szolgálatába állítja, akkor 1,5-ös szorzóval kell számoljon: ahhoz, hogy 100 GB helyet kapjon a felhőben, 150 GB-ot kell szabaddá tegyen a saját gépén. További negatívum, hogy a szolgáltatás a háttérben dolgozik, és nem értesít minket a műveletekről, így a tájékozódáshoz be kell jelentkeznünk a webes felületen keresztül. Ezek ellenére az ígéretesnek tűnő Symform a következő években akár sokkal nagyobb szerepet is betölthet a felhő-alapú adattárolásban. A Symform kliense itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.