Hirdetés

Hogyan szerezzünk androidos matektanárt?



|

A DLD Calc nem csak helyettünk számol, azt is megmutatja, mit hogyan kell.

Hirdetés

Meglehetősen sokan vannak, akik számára a matematikai feladatok nem szórakoztató kihívásnak tűnnek, hanem szó szerint kemény diónak. Miközben nem lehet mindenki ugyanabban jó, addig elmondhatjuk, hogy ha matekról van szó, a legnagyobb segítség, ha azt is tudjuk, mit hogyan kell kiszámolni, és nem csak a végeredményt kapjuk meg. 

Hirdetés

Az Android platformon elérhető DLD Calc különlegessége, hogy nem egy közönséges ingyenes számológép. Miközben képes megoldani a matekos fejtörőket számunkra, addig arra is alkalmas, hogy a végeredményhez vezető egyenletek minden egyes lépéseit levezesse, hihetetlenül értékes segítséget nyújtva a számoláshoz. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.