Hirdetés

Hogyan szerezzünk Office 2003-külsejű irodai programcsomagot ingyen?



|

A Kingsoft Office Suite ismerős megjelenést, ingyenes használatot és nagyfokú kompatibilitást ígér.

Hirdetés

Ha Önnek a Microsoft Office programcsomagjára van szüksége a Word, Excel és PowerPoint használatához, de nem tudja annak árát megfizetni, akkor érdemes lehet az egyik legújabb alternatívát megfontolnia, a teljesen ingyenes Kingsoft Office Suite nevű alkalmazáscsomagot.

 

A teljes irodai szoftvercsomag kezelőfelülete gyakorlatilag megegyezik az Office 2003-éval. Az ígéretek szerint gyorsan működik, ugyanis kicsi az erőforrás-igénye. A Kingsoft Writer a Word-fájlokat, a Kingsoft Speadsheet az Excel-fájlokat, a Kingsoft Presentation pedig a PowerPoint-anyagokat hivatott kezelni. A csomagban található továbbá egy beépített PDF-konvertáló is.

 

A szoftvercsomag teljes mértékben kompatibilis az összes Office fájlformátummal. Képes azokat megnyitni, olvasni, szerkeszteni, menteni, emellett számos más formátumot is ismer. A Kingsoft Office által készített fájlokat vice versa képes a Microsoft Office is kezelni. A csomagban helyesírás-ellenőrző is található, és fülek kezelésére is lehetőség van. A csupán 70 megabájt méretű irodai csomag egy perc alatt telepíthető, kis méretének köszönhetően. Windows 2000, XP, Vista és 7 alatt egyaránt használható. Letöltés itt.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.