Hirdetés

Hogyan szerkesszünk weboldalakat a Chrome-ban?



|

A PageEdit segítségével az oldalak a böngészőn belül is átalakíthatóak.

Hirdetés

A PageEdit egy olyan WYSIWYG-szerkesztő, amely a Google Chrome böngészőjébe kiegészítő formájában épül be, és lehetővé teszi, hogy bármilyen HTML-oldalt testreszabjunk, szerkesszünk. Az addon különösen hasznos lehet azoknak, akik saját oldalukon szeretnének kísérletezni.

 

Telepítés után a PageEdit gombját a címsor mellett találjuk meg, ha pedig rányomunk, megjelenik a szerkesztő eszköztára. Az oldalak átszerkesztésére a kiegészítő számos lehetőséget kínál, az elemeken jobb egérgombot nyomva pedig azonnal több opció közül választhatunk. Ha befejeztük a munkánkat, akkor elmenthetjük HTML fájlként, vagy ki is nyomtathatjuk. Letöltés itt.

 

Képforrás: Softpedia

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.