Hirdetés

Hogyan szinkronizáljuk a fotóinkat a különböző weboldalakon?



|

A SocialFolders segítségével könnyen csatlakozhatunk a közösségi oldalakhoz.

Hirdetés

A közösségi oldalak számának és jelentőségének növekedésével egyre nehezebb feladat az aktív felhasználók számára a különböző fiókokban a fotók kezelése. A SocialFolders egy olyan program, amely ezen hivatott segíteni. Az alkalmazás képes a legtöbb oldalhoz csatlakozni, így például a Facebookhoz, a Twitterhez, a Flickrhöz, a Picasához, a Google Docs-hoz, az Evernote-hoz, az Instagramhoz, a Photobuckethez, a SmugMughoz és a YouTube-hoz is.

 

Miután engedélyeztük a programnak a fiókjainkhoz való hozzáférést, azonnal letölthetjük az adott oldalakon fellelhető összes fotót. A gépünkön automatikusan létrejönnek az egyes oldalak mappái, amelybe bemásolva az új fotókat, a program automatikusan feltölti a kívánt oldalakra azokat. A SocialFolders ingyenes változata egyszerre 3 oldalt képes kezelni, és 2000 képet. A program innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.