Hirdetés

Hogyan szüneteltessük a másolást Windows 7 alatt?



|

Az egyik lehetséges megoldás erre a feladatra az ingyenes QCopy.

Hirdetés

Noha a Windows 8 már megújult másolási szolgáltatásokat kínál majd, a Windows 7 különösebb extrákra nem képes, ha a fájlok mozgatásáról van szó. Ha például szeretnénk szüneteltetni, folytatni a másolást, vagy valamit kihagyni, ezekhez egy harmadik féltől származó szoftverre van szükségünk. Az egyik lehetséges megoldás erre a feladatra az ingyenes QCopy.

 

A QCopy-t kifejezetten vezetékes és vezeték nélküli hálózatokon történő másolásra fejlesztették ki, ezért a helyi merevlemezeken igen gyorsan képes egyszerre több fájl másolására, illetve a folyamat szüneteltetésére, folytatására, vagy egyes fájlok kihagyására. Az alkalmazás használatához a .NET Framework 3.5 SP1, vagy újabb verziója szükséges. A QCopy letölthető innen.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.