Hirdetés

Hogyan takarítsunk meg energiát, miközben növeljük gépünk teljesítményét?



|

A BorayPOWer képes úgy kombinálni az energiasémákat, hogy gépünk gyorsabban reagáljon.

Hirdetés

A BorayPOWer nevű ingyenes alkalmazás képes úgy kombinálni az energiasémákat, hogy gépünk gyorsabban reagáljon használatkor, ellenben üresjáratban kevesebbet fogyasszon. Ezt a processzor terhelésének variálásával éri el. Alapesetben a CPU megterhelésekor akár 0,2 másodperc is eltelhet, mire az operációs rendszer a megfelelő mértékben emeli a frekvenciát.

 

A BorayPOWer segítségével az energiasémákat testreszabhatjuk, és megadhatjuk, hogy milyen mértékben szeretnénk a lehető legnagyobb teljesítményt elérni. Alapesetben azonban a program célja, hogy üresjáratban a lehető legkevesebb energiát fogyassza a PC-nk, amint viszont hozzáérünk az egérhez vagy a billentyűzethez, úgy a rendszer már gyorsabban reagáljon bármilyen feladatra. Az alkalmazás nem telepít semmilyen javítást, csupán az energiasémákat variálja, mintha mi állítgatnánk azt a Vezérlőpultban. A BorayPOWer letölthető itt.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.