Hirdetés

Hogyan tároljuk a jelszavainkat metrós környezetben?



|

A PassBox egy remek jelszókezelő, feltéve, ha offline akarunk vele dolgozni.

Hirdetés

A jelszókezelők használata napról napra egyre inkább indokoltnak tekinthető. Ennek az oka, hogy a saját érdekünkben fontos, hogy minden egyes fiókunknál lehetőség szerint más és más, ugyanakkor kellően bonyolult jelszavakat adjunk meg a hozzáféréshez. Ha az egyik kiszivárog, elveszítjük, a többivel nincsen gond. Persze ennyi jelszót nem tudunk fejben tartani, egy titkosítatlan dokumentumban viszont felelőtlenség lenne tárolni őket. 

Ilyenkor jön jól egy jelszókezelő alkalmazás, mint amilyen a PassBox is. A PassBox különlegessége, hogy a Windows 8 Modern UI-s környezete inspirálta, illetve, hogy ezúttal egy offline működő jelszókezelővel van dolgunk. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.