Hirdetés

Hogyan távolítsuk el a kártevőket a Windows Defender Offline-nal?



|

A művelethez egy pendrive-ra vagy egy CD-re, DVD-re lesz szükségünk.

Hirdetés

A Microsoft Windows Defender Offline eszköze alkalmas arra, hogy eltávolítsa a gépünkről a kártevőket. Ehhez egy minimum 250 megabájt szabad hellyel rendelkező pendrive-ra, vagy egy CD-re, DVD-re lesz szükségünk. A WDO letöltése és futtatása után az eszköz letölti a további szükséges fájlokat (vagy ha ezt megtettük, a frissítéseket) a kiválasztott meghajtóra. Emiatt szerencsésebb pendrive-ot választani, de ISO képfájlt is készíthetünk a programmal, amely aztán kiírható CD-re vagy DVD-re.

 

A frissen letöltött WDO-val indítsuk újra a gépünket, az elsődleges booteszköznek pedig válasszuk a WDO boot mediát, amely ezután megkezdi a kártevők keresését és eltávolítását. A 32 bites változat itt található, míg a 64 bites ezen a linken érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.