Hirdetés

Hogyan tegyük rendbe a böngészőinket?



|

Az Auslogics Browser Care segítségével nagytakaríthatunk a böngészőkben.

Hirdetés

Vannak akik tonnaszámra telepítik a különböző kiegészítőket és eszköztárakat a böngészőkbe, de persze normál felhasználás miatt is "elkerülhetetlen", hogy többet is kipróbáljunk, installáljunk. Ezek később aztán könnyedén visszafoghatják a lovakat, jelentősen lelassítva a böngészőt. Még rosszabb, ha kéretlen eszköztárakkal van tele a program - ilyeneket általában freeware alkalmazások mellé kapunk, ha nem vagyunk figyelmesek a telepítésükkor. 

Hirdetés

Az Auslogics Browser Care segít gyorsan és könnyen megszabadulni a felesleges és problémás beépülőktől. A segédprogram képes törölni a kiegészítőket, az eszköztárakat, visszaállítani a kezdőlapot és a keresőmotort, illetve az ideiglenes adatokat is eltakarítja. A megoldás a Chrome, a Firefox és az Internet Explorer böngészőkhöz használható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.