Hirdetés

Hogyan telepítsük az IE9-et a Windows 7 újraindítása nélkül?



|

A Microsoft egyik frissítése lehetővé teszi, hogy ezentúl újraindítások nélkül frissítsük böngészőjét.

Hirdetés

Amikor az Internet Explorer egy újabb verzióját telepítsük fel gépünkre, vagy frissítjük a böngészőt, akkor a gépünket újra kell indítanunk a változtatások érvényesítéséhez. Erre azért van szükség, mert a Windows csak ilyenkor tudja kicserélni azokat a rendszerfájlokat, amelyek éppen használatban vannak.

 

A Microsoft most kiadott egy olyan frissítést, amelynek segítségével a redmondiak böngészőjének telepítésekor és frissítésekor Windows 7 és Windows Server 2008 R2 operációs rendszerek alatt elkerülhető a kellemetlen újraindítás. Egy csöpp iróniai is társul azonban a frissítéshez: a telepítése után újra kell indítanunk a gépünket...

 

A frissítés az alábbi linkeken keresztül érhető el:

Windows 7 (32-bit)

Windows 7 (64-bit)

Windows Server 2008 R2 (64-bit)

 


 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.