Hirdetés

Hogyan tiltsuk le a képernyővédőt egyes programoknál?



|

Ha nem szeretnénk, hogy például prezentáció közben felugorjon a képernyővédő, az AntiScreensaver remek megoldás.

Hirdetés

A képernyővédők célja eredetileg a beégések megakadályozása volt CRT és plazma típusú megjelenítőknél. Ma már azonban a fejlett LCD és LED-es monitorok esetében erre nincs szükség. A képernyővédők azonban még ma is használatosak, hiszen szórakoztathatnak vagy az adatainkat is megvédhetik. Ha azonban valami fontos közepén vagyunk - például egy prezentáció -, a képernyővédőnk pedig felugrik, az zavaró lehet.

 

Az AntiScreensaver egy olyan program, amely speciálisan csak az általunk megadott alkalmazások esetében iktatja ki a képernyővédőt, így az nem okoz majd kellemetlenséget ilyen pillanatokban; azonban máskor működik. A ki-és bekapcsolható segédprogramba könnyedén vehetünk fel vagy távolíthatunk el alkalmazásokat. A hozzáadás előtt bizonyosodjunk meg róla, hogy a kivételként felvenni kívánt szoftver abban a pillanatban fusson. Az AntiScreensaver itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.