Hirdetés

Hogyan töltsük fel képernyőmentéseinket egyszerre több megosztóra?



|

A ShareX képlopó gyakorlatilag bárhová tud menteni.

Hirdetés

A ShareX egy nyílt forráskódú képlopó, amely gyakorlatilag bárhová tud menteni. A képernyőmentés elhelyezhető a Windows vágólapján, elmenthető bármilyen adattárolóra, de közvetlenül fel is tölthető több mint 20 különböző képmegosztóra, mint például az Imgur, a Flickr, a Twitpic, a Dropbox vagy a Pastebin.

 

A képeket e-mailen vagy FTP-n keresztül is meg lehet osztani a programmal, és a hasonló alkalmazásoktól eltérően itt különböző alakú képeket menthetünk (például háromszög). A szoftver a Tálcán található telepítés után, és egy gyorsbillentyűvel azonnal akcióba lép. A ShareX ezen a linken érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.