Hirdetés

Hogyan töltsük le a Tumblr fotóit?



|

A TumblOne segítségével könnyen begyűjthetjük a képeket.

Hirdetés

A Tumblr egy olyan blogplatform, amely elsősorban a viccesebb hangvételű bejegyzésekről ismert. A mikroblog segítségével rövid tartalmakat tehetünk közzé, főként fotókat és videókat, de a linkeket, idézeteket és a szöveges anyagokat is megoszthatjuk

A Tumblrt nagyon sokan használják a képeik közzétételére, éppen ezért égető lehet a kérdés, hogy egy olyan blogról, amit követünk, hogyan szerezhetnénk be ezeket egyszerre, könnyedén? A válasz a TumblOne nevű alkalmazás, amely abból pontosan ebből a célból készült. A programmal gyorsan tudjuk beszerezni az összes fotót, ami csak szerepel egy konkrét blogon. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.