Hirdetés

Hogyan töröljük a Word 2013 legutóbbi dokumentumainak listáját?



|

Nem mindig előnyös látni az előzményeinket a megnyitáskor.

Hirdetés

A Word 2013 használatakor a képernyő bal oldalán találkozunk egy listával, amely a legutóbb megnyitott dokumentumaink listáját jeleníti meg. Ez nem mindig szerencsés, ezért ha inkább elrejtenénk valaki elöl, akkor könnyű letiltani ezt a listát. 

A művelet elvégzéséhez kattintsunk a Fájl fülre az alkalmazáson belül, majd válasszuk a bal oldali panelen a Beállításokat. A felugró ablakban kattintsunk a Speciális sorra. Görgessünk le egészen a Megjelenítésig, és a legutóbbi dokumentumok listában lévő dokumentumok száma dobozában írjuk át az értéket nullára. Ha mentettük a beállítást, a jövőben a Word indításakor vagy a megnyitás használatakor nem lesznek dokumentumok a listában. 

 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.