Hirdetés

Hogyan továbbítsunk e-mailben számos linket egy kattintással?



|

A Chrome Save & Email My Tabs nevű kiegészítője meggyorsítja a munkánkat.

Hirdetés

Rengeteg kiegészítő létezik, amelyek segítségével elmenthetjük vagy a kedvencekhez adhatjuk az éppen megnyitott oldalainkat. A Google Chrome-mal kompatibilis Save & Email My Tabs nevű addon ettől többet is kínál: e-mailben küldi el ezeket.

 

A telepítést követően elegendő az addon ikonjára kattintanunk, majd a felugró ablakban megadni egy e-mail címet. Ezután a küldés gombra nyomva magunknak vagy valaki másnak is elküldhetjük az összes linket, amelyek éppen meg vannak nyitva a böngészőnkben. Elküldés után a kiegészítő visszaigazolást is ad, korlátozás pedig nincsen a linkek számában. Az egyszerű kiegészítő rengeteg időt spórolhat számunkra, ha valakinek sok hivatkozást szeretnénk elküldeni, vagy csak magunkat emlékeztetni egy tucat cikk későbbi elolvasására. A Save & Email My Tabs itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.