Hirdetés

Hogyan tudjuk meg, kirúgnak-e a tweetjeinkért?



|

A FireMe ellenőrzi az eddigi bejegyzéseinket, hogy vajon mennyire szúrja a főnökeink szemét.

Hirdetés

A mai világban a közösségi hálózatok egyik hátránya, hogy ha nem gondoljuk meg, kinek mit és hová továbbítunk, teszünk közzé, akkor a véleményünk gyorsan az állásunkba kerülhet. Természetesen vannak akik ezzel megkérdőjelezik a szólásszabadság létét, de a valóságban vékony lehet a határvonal a személyes nézeteink és a nyilvános sértések, támadások között. 

A FireMe egy olyan webes alkalmazás, amely ellenőrzi, hogy amit eddig mondtunk a Twitteren, az mennyire sodorhat minket bajba. Az angol nyelvű bejegyzéseinket ellenőrizve a FireMe megmondja, hogy hány százalékos valószínűséggel rúgnak ki minket a közösségi médiában való megosztásaink tartalma miatt (ha arra rátalálnak). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.